Τύποι κλειδαριών και υπηρεσίες που παρέχονται από κλειδαράδες

Αφήστε έναν κλειδαρά να ανοίξει την πόρτα για εσάς

Οι κλειδαράδες είναι ευγενικοί άνθρωποι. Είναι τόσο ευγενικοί που θα οδηγήσουν στο σπίτι σας μόνο και μόνο για να σας ανοίξουν την πόρτα. Φυσικά, πρέπει να τους τηλεφωνήσεις κλειδαρας νεο ηρακλειο πρώτα και να τους πεις ότι κλειδώθηκες έξω. Αφού ξεπεράσετε αυτήν την ενοχλητική στιγμή, θα χαρείτε να γνωρίσετε αυτόν τον φιλικό, επαγγελματία τεχνικό που είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες την ημέρα.

Τι μπορεί να κάνει ένας κλειδαράς που δεν μπορώ να κάνω μόνος μου;

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να πιστεύουν ότι μπορούν να εγκαταστήσουν επαρκείς κλειδαριές και να ασφαλίσουν σωστά τα σπίτια τους μόνοι τους. Αν και αυτό μπορεί να είναι ένα αρχικό σχέδιο εξοικονόμησης χρημάτων, είναι μακράν η πιο ανασφαλής επιλογή που θα μπορούσατε να επιλέξετε. Οι κλειδαράδες παρέχουν ασφάλεια σε κατοικίες εδώ και εκατοντάδες χρόνια και, ως εκ τούτου, τείνουν να ξέρουν περισσότερα για τις κλειδαριές παρά για έναν επίδοξο να το κάνεις μόνος σου.

Ένας εκπαιδευμένος, επαγγελματίας Κλειδαράς θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει όλα τα παρακάτω: να εγκαταστήσει κλειδαριές, μπουλόνια και μηχανικές (χειροκίνητες) ή ηλεκτρονικές συσκευές κλειδώματος. να τροποποιήσει ή/και να επισκευάσει αυτές τις συσκευές· Ξανακλειδώσεις κλειδαριές? και να δημιουργήσετε ή να προγραμματίσετε νέες κάρτες ή κλειδιά για την αντικατάσταση χαμένων αντικειμένων. Ένας κλειδαράς θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμος για να ανταποκρίνεται σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης όταν οι πελάτες κλειδώνονται έξω από τα σπίτια ή τα αυτοκίνητά τους είτε λόγω λησμονιάς είτε λόγω δυσλειτουργίας της κλειδαριάς.

Εδώ είναι μερικά προϊόντα που παρέχουν οι κλειδαράδες που είναι καλά για ιδιοκτήτες σπιτιού κάθε είδους:

Κλειδαριές

Οι κλειδαριές είναι ίσως το καλύτερο και πιο βασικό στοιχείο ασφαλείας για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, το «πιο βασικό» στις μέρες μας δεν σημαίνει εύκολο να κυκλοφορήσουν οι επίδοξοι κλέφτες. Σημαίνει απλώς ότι είναι σχετικά απλά στην εγκατάσταση καθώς και οικονομικά. Ένας κλειδαράς κατοικιών μπορεί να έρθει στο σπίτι σας και να αξιολογήσει ποιος τύπος κλειδαριών είναι καλύτερος για το σπίτι σας. Θα λάβουν υπόψη όλα τα σημεία πρόσβασης στο σπίτι σας και τα βοηθητικά του κτίρια, καθώς και κάθε ανάγκη εσωτερικής ασφάλειας.

Λίγοι τύποι κλειδαριών είναι:

Deadbolts: Ένα deadbolt είναι ένα μπουλόνι ασφάλισης, συνήθως ορθογώνιο, που δεν έχει δράση ελατηρίου και που ασφαλίζει έναντι της ακραίας πίεσης όταν προβάλλεται πλήρως. Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι δευτερευόντων οικιακών μπουλονιών.
Ηλεκτρονικές κλειδαριές: Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές είναι πιο ποικίλες, καθώς μπορούν να έχουν τη μορφή πληκτρολογίων, εισαγωγής δακτυλικών αποτυπωμάτων, πρόσβασης κάρτας, πρόσβασης με ηλεκτρονικό κλειδί και πολλών άλλων. Εάν έχετε τον προϋπολογισμό, τότε αυτά είναι μια μεγάλη επένδυση. Είναι ιδανικά αν έχετε ιδιαίτερα πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι σας, όπως έπιπλα αντίκες ή μια συλλογή έργων τέχνης.
Κλειδαριές Mortise: Οι κλειδαριές Mortise είναι κλειδαριές που χωρούν σε μια τσέπη κομμένη στο άκρο μιας πόρτας και συγκρατούνται στη θέση τους με βίδες στο μπροστινό άκρο. Αυτές οι κλειδαριές είναι συνήθως πιο περίτεχνες και διακοσμητικές και απαιτούν έναν κλειδαρά που είναι επίσης εξοικειωμένος με την ξυλουργική.
Λουκέτα: Τα λουκέτα είναι αποσπώμενες κλειδαριές με μια ράβδο σε σχήμα U που είναι αρθρωτή στο ένα άκρο, σχεδιασμένη για να περνά μέσα από το συνδετήρα μιας λαβής ή έναν κρίκο σε μια αλυσίδα και στη συνέχεια να κλείνει. Τα λουκέτα χρησιμοποιούνται συχνά σε βοηθητικά κτίρια όπως υπόστεγα αποθήκευσης ή σπίτια με πισίνα.
Ενώ υπάρχουν διάφοροι άλλοι τύποι κλειδαριών στη διάθεσή σας, αυτά είναι μερικά από τα βασικά. Άλλα στοιχεία που θα θέλατε να ρωτήσετε τον κλειδαρά σας σχετικά με την προσθήκη στο σύστημα ασφαλείας της κατοικίας σας είναι:

Διακοσμητικό υλικό:

Διακοσμητικό υλικό σημαίνει οτιδήποτε, από εξοπλισμό ντουλαπιών μέχρι υλικό πύλης, κουδούνια πόρτας και περίπου ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα. Τις περισσότερες φορές, οποιοσδήποτε κλειδαράς θα προσφέρει διακοσμητικό υλικό για να συνδυάσετε τις φανταχτερές νέες κλειδαριές σας. Το διακοσμητικό υλικό, αν και ένα φαινομενικά περιττό στοιχείο στη λίστα των ειδών οικιακής ασφάλειας, είναι εξίσου σημαντικό με τα μπουλόνια σας. Εάν διαθέτετε ένα εξαιρετικό πορτ μπουλόνι, αλλά μια λαβή που σπάει εύκολα, τότε είναι πιθανό ένας εισβολέας να ξεκλειδώσει το μπουλόνι σας από μέσα. Θέλετε υλικά υψηλής ποιότητας να προστατεύουν το σπίτι σας, οπότε γιατί να μην προχωρήσετε και να αγοράσετε αυτά που προτείνει ο κλειδαράς σας;

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός ασφαλείας:

Ενώ ένας κλειδαράς μπορεί να μην προσφέρει οικιακά συστήματα ασφαλείας όπως το ADT, πιθανότατα θα πουλήσει πράγματα όπως ηλεκτρονικές κλειδαριές, πρόσβαση με κλειδί τηλεχειρισμού και πολλά άλλα. Ορισμένοι εμπορικοί κλειδαράδες είναι εξοπλισμένοι για να χειρίζονται ακόμη και τα πιο προηγμένα συστήματα που ενσωματώνουν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου ή σαρωτές αμφιβληστροειδούς.

Χρηματοκιβώτια και Θησαυροφυλάκια:

Έχετε ακριβά κοσμήματα; Ίσως συλλέγετε νομίσματα, γραμματόσημα ή άλλα μικρά πολύτιμα αντικείμενα. Ακόμα κι αν απλώς κρατάτε κρίσιμα χαρτιά ή προϊόντα εργασίας στο σπίτι, θέλετε κάποιο ασφαλές μέρος για να τα κρατήσετε. Ένας κλειδαράς στην Καλιφόρνια μπορεί να σας προσφέρει πολλές επιλογές για χρηματοκιβώτια. Μπορούν να εγκαταστήσουν αυτά τα χρηματοκιβώτια και ακόμη και να τα σπάσουν αν ξεχάσετε τον κωδικό ή τον συνδυασμό! Εάν έχετε μεγαλύτερα τιμαλφή, ένα θησαυροφυλάκιο στο σπίτι είναι επίσης μια επιλογή ασφαλείας.

Ο κλειδαράς σας παρέχει και άλλες υπηρεσίες

Οι περισσότεροι κλειδαράδες κατοικιών εκτελούν τις ίδιες λειτουργίες με τους εμπορικούς κλειδαράδες, δηλαδή